Bedrijfsinfo

bord langs de weg

Prachtig tuincentrum in Rozendorp Lottum

 

Lottum, is het rozendorp dat bekend staat om haar rozenproductie. Dat is ook wel te zien! In ons tuincentrum vind je een ontzettend uitgebreid assortiment rozen. Stamrozen, struikrozen, klimrozen in alle maten en soorten. Waar je ook kijkt, overal word je omringd door geurende rozenpracht.  Wij zijn gespecialiseerd in potrozen, deze zijn vanaf Juni bloeiend te aanschouwen. Maar ook voor die tijd kunt u pot rozen kopen en bieden wij een advies op maat. Met ruim 35 jaar ervaring op zak, durven wij gerust te melden dat u bij ons een hoogwaardig kwaliteitsproduct koopt. Ook op het gebied van noviteiten blijven wij ons jaarlijks vernieuwen.

     

Pergula tuincentrum

Tuincentrum "de Panneschop"

Tuincentrum "de Panneschop", is het plantenparadijs gelegen aan de Duitse grens bij Venlo.

Het tuincentrum wordt gerund door Toos Seuren en zij verkoop planten in een uniek assortiment met de hoogste kwaliteit. Want behalve rozen vind u hier ook een prachtige uitgebreide selectie van o.a. Fruitbomen, Kruiden, Vaste planten, Buxus, Taxus, Heesters, Klimplanten, Coniferen, Rododendrons, enz.

Ons tuinadvies is gratis en graag willen wij u helpen met al uw vragen. Bent u van plan uw tuin opnieuw aan te leggen, ook daarbij kunnen wij u adviseren. Neem dat geval altijd voor uw komst even contact met ons op om een afspraak te maken. Neem ook wat foto’s mee van uw huidige situatie zodat wij u ook zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Kortom, een bezoek aan ons tuincentrum met  rozentuin is zeer de moeite waard, en u kunt rekenen op een vakkundig advies.

Rozenkwekerij

Daar onze eigen rozenkwekerij (Gebr. Seuren Rozenkwekerijen B.V) bij de beste en grootste van Europa behoort, selecteren wij voor u altijd de beste kwaliteit.

Kom gerust eens langs, en laat uw zintuigen prikkelen. Langs ons tuincentrum loopt ook de rozen fiets route. U kunt vanaf het tuincentrum zo instappen. En op nog geen km afstand van ons vandaan vind u IJslalon Clevis, zij maken al jaren het beste ijs van Nederland.                               tot Ziens! 

Toos